O nama
Tko smo mi?
Hrvatsko mirovinsko osiguravajuće društvo (HRMOD) je pouzdano i inovativno društvo za isplatu mirovina iz obveznog mirovinskog osiguranja na temelju individualne kapitalizirane štednje (II. stupa), te dobrovoljnog mirovinskog osiguranja na temelju individualne kapitalizirane štednje (III. stupa) i na temelju izravnih jednokratnih uplata na račun Društva. Osnivač društva je Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje (HZMO).
O nama
Naši ciljevi
Sigurna isplata mirovina je temelj našeg poslovanja. U želji da baš uvijek ispunimo, a često i premašimo obećanja koja smo dali svojim korisnicima mirovina, postavili smo si visoke ciljeve. Minimiziranje troškova, pažljivo upravljanje rizicima te ostvarivanje prinosa na ulaganja su mehanizmi koji osiguravaju isplatu ugovorenih mirovina u desetljećima koja dolaze.
Osim sigurne isplate mirovina, vjerujemo kako je svrha društva i u u najvećoj mogućoj mjeri pojednostaviti izbor i ugovaranje mirovina kroz inovativne usluge i digitalizaciju poslovanja.
Želimo biti partner s kojim budući umirovljenici mogu otvoreno komunicirati o svim pitanjima vezanima uz mirovinu jer donošenjem dobrih odluka sada, utječemo na bolju budućnost kasnije.
O nama
Naša vizija i misija
Vizija
Biti lider u isplatama mirovina prepoznat od strane korisnika, vlasnika i zaposlenika zbog visoke razine integriteta, inovacija i znanja.
Misija
Sigurno isporučiti ugovorene mirovine korisnicima i njihovim nasljednicima.
Naše vrijednosti
Kvaliteta
Svojim korisnicima garantiramo kvalitetna ulaganja i odgovorno upravljanje rizicima, te proaktivno istraživanje prilika i novih mirovinskih programa.
Uvažavanje
Aktivno slušamo svoje korisnike, jer želimo što bolje razumjeti njihove potrebe. Naši su zaposlenici ljubazni, brzi i profesionalni u odgovoru.
Vjerodostojnost
Vjerodostojni smo u svojim postupcima. Preuzimamo odgovornost za preuzete rizike i rezultate.
Integritet
Postupamo etički, pošteno i profesionalno. Iskreni smo u komunikaciji, poštujemo preuzete obveze i držimo svoja obećanja.
Otvorenost
Novim i postojećim korisnicima prilazimo otvoreno i s dobrim namjerama. Rado slušamo i dijelimo znanja unutar organizacije.
Ravnoteža
Fokusirani smo na dugoročne ciljeve istovremeno ispunjavajući one kratkoročne. Potičemo ravnotežu između privatnog i poslovnog života naših zaposlenika.
O nama
Članovi Uprave i Nadzornog odbora Društva
Za više infromacija kliknite na sliku
O nama
Dokumenti i izvješća
Podaci o društvu
Hrvatsko mirovinsko osiguravajuće društvo d.d.
Sjedište Društva i mjesto Uprave: Gradišćanska ulica 26, Zagreb, Hrvatska
OIB 17448125754
MB: 5292565
MBS: 081322491
IBAN: HR9723900011101137566 Hrvatska poštanska banka
Društvo je osnovano dana 12.3.2020. godine, a upisano dana 7.8.2020. u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu, pod brojem MBS 081322491.
Osnivač Društva je Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje, Zagreb, A. Mihanovića 3, OIB: 84397956623, upisano kod Trgovačkog suda u Zagrebu pod MBS: 080266914.
Temeljni kapital Društva iznosi 3.065.897,00 euro i podijeljen je na 231.000 redovnih dionica na ime oznake HMOD-R-A, bez nominalnog iznosa.