Od 13. rujna 2022. svi budući korisnici mirovina iz obveznog mirovinskog osiguranja s Hrvatskim mirovinskim osiguravajućim društvom d.d. (HRMOD) mogu ugovoriti mirovinu sukladno novim važećim jediničnim iznosima mirovina i zajamčenih isplata imenovanim korisnicima za mirovine iz obveznog mirovinskog osiguranja.

Također, od 13. rujna budućim korisnicima mirovine dostupna su i dva nova mirovinska programa – Pojedinačna doživotna starosna odnosno prijevremena starosna mirovina s isplatom preostalog iznosa doznake (Direkt) i  Zajednička doživotna starosna odnosno prijevremena starosna mirovina s isplatom preostalog iznosa doznake (Direkt plus).

Više o navedenom možete pročitati u novim Pravilima za mirovine iz obveznog mirovinskog osiguranja u primjeni od 13. rujna, koja su dostupna na poveznici https://hrmod.hr/wp-content/uploads/2022/08/HRMOD_pravila-OMO_13_9_2022.pdf

HRMOD-ov ažurirani web kalkulator obvezne mirovine moći ćete od 13. rujna pronaći na https://hrmod.hr/obvezna-mirovina/ .

Za informativni izračun i sve ostale informacije možete nam se obratiti telefonski na 01/2231-430, putem maila info@hrmod.hr , osobno na našoj adresi u Zagrebu, Gradišćanska ulica 26 ili putem kontakata naših prodajnih zastupnika objavljenih na poveznici: https://hrmod.hr/wp-content/uploads/2022/07/HRMOD_popis_prodajnih_zastupnika_01022023.pdf.zip.